Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

Geen blauwsteen brievenbus die je overal ziet?

Op veel plaatsen zie je een blauwsteen brievenbus. Veel mensen willen een andere dan de standaard. Ben jij ook zo iemand?

Dan is onze nieuwe collectie iets voor jou. De exclusieve, luxueuze modellen passen bij alle stijlen van woningen door de diversiteit van deze collectie.

Onze nieuwe collectie.

Onze nieuwe collectie brievenbussen bestaan uit blauwsteen, taupe en pastorijbeige (Ivoor) kleurige brievenbussen. Deze kleuren komen terug in veel woningafwerkingen denk maar aan muurplinten, raamkozijnen, voordeuren, tuinpoorten,…

Bij onze collectie 2020 worden deze kleuren gecombineerd met andere kleuren en/om materialen.

Ultra modern

Voor een ultra moderne uitstraling hebben we nieuwe modellen met inox. Inox is een metaal dat niet roest. Het wordt daarom ook wel eens roest vrij staal, kortweg RVS genoemd. Behandeling is niet nodig.  

Een ander modern metaal is cordenstaal. De oppervlakkige behandeling zorgt ervoor dat enkel de oppervlakte roest. Hierdoor krijgt de plaat een roestige kleur maar roest de plaat niet door.

Voorvlak in kleur

Voor een beetje een landelijke stijl kan je kiezen voor een gekleurde voorkant. Door dit voorvlak heeft de brievenbus een verrassende look.

Gekleurde houten strips aan de voorzijde zorgen voor een lichtspel door het reliëf. De hout strips zijn geschilderd. Hierdoor is er geen andere behandeling nodig.

Kies je liever voor een natuurlijke uitstraling aan de brievenbus? In onze nieuwe collectie zijn er verschillende brievenbussen met een keramische houtlook voorzijde. Keramisch parket ziet eruit als hout maar heeft de voordelen van keramiek. Zo is hij gemakkelijk schoon te maken bij eventueel vuil. Andere behandeling is niet nodig. 

Leuk extraatje enkel geldig op onze nieuwe collectie 2020

Leuk extraatje is dat alle brievenbussen uit onze nieuwe exclusieve collectie 2020 GRATIS bij je thuis worden geleverd in heel België (voor Nederland wordt een kleine extra kost aangerekend van 30€)

Tevens wordt de nieuwe brievenbus uitgepakt en wanneer voorzien op de correcte plaats gezet. De verpakking nemen wij terug mee. Zo moet je nergens aan denken en/of achteraf naar het containerpark voor het afval weg te brengen.

De nieuwe exclusieve collectie kan je direct bewonderen en aankopen

Heb je nog vragen aarzel niet om ons te contacteren via ons contactformulier.