Loading...

Belgische blauwsteen pakketbrievenbus model 96

639,00

Prijs inclusief BTW. De prijzen van tegels zijn steeds per m2.

Bij het online aankopen van grote pakketten is een Belgische blauwsteen pakketbrievenbus met achteraan grote deur voor pakketje met een zelfsluitend systeem waardoor het pakketje veilig zit tot u met de sleutel het deurtje opent een oplossing.

Leveringstarieven
  • Afhalen in onze showroom: Gratis
  • Basislevering in België: €65 (levering tot aan deur)
  • Basislevering in Nederland: €95 (levering tot aan deur)
De leveringskosten zijn per palet. Op 1 palet past 1 brievenbus of 20m2 tegels.

Kleine producten zoals huisnummers worden aan posttarief verzonden.

Sommige producten zoals de design brievenbussen, worden gratis geleverd en geplaatst.

Voor brievenbussen optie extra plaatsingsservice mogelijk + € 150 (Enkel in België)

  • Uitbreken oude sokkel + meenemen puin en oude brievenbus
  • Plaatsen nieuwe beton sokkel
  • Plaatsen brievenbus zelfde dag 
  • +- 2 uur voorzien (extra werk wordt aangerekend)
  • Basislevering in België €65 is niet inbegrepen in deze prijs

De juiste leveringskosten worden berekend op het afrekenscherm, in functie van het leveringsadres en de gekochte artikelen.

Loading...

Beschrijving

Een Belgische blauwsteen pakketbrievenbus met een zelfsluitend systeem is een perfecte oplossing bij de groei van online shoppen op webshops en de daardoor opkomst thuisleveringen.

Uitzicht:

Aan de voorzijde zit een gleuf volgens de postnormen. De post valt tot beneden. Aan de achterzijde zit grote deur de grote van de volledige hoogte van de brievenbus. Deze u kan installeren zodat met eenmalig de deur kunnen open zonder sleutel. Vervolgens moet je de sleutel gebruiken bij het openen van deze deur. Er worden steeds twee sleuteltjes mee geleverd voor de deur te openen.

Onderhoud:

Een Belgische blauwsteen pakketbrievenbus vraagt geen onderhoud. Blauwsteen is een natuursteen. De naam zegt het zelf, de natuur reinigt de blauwsteen.

Wanneer er eventueel plekken op de brievenbus zijn door vallende bladeren worden deze verwijderd door de regen en de zon.

Wil je toch je brievenbus een bescherming geven kan je dit doen door een protector – zoals de protector van lithofin – over de blauwsteen brievenbus te doen. Deze zorgt voor een kleurloze beschermlaag. Voor een optimale bescherming  zou je dit best minstens jaarlijks tot meerdere malen per jaar.

Plaatsen:

Het plaatsen van een Belgische blauwsteen pakketbrievenbus doe je best op een vlakke ondergrond. Dit mag aarde zijn maar ook een tegel of je kan een sokkel gieten van beton.

De brievenbus is zwaar genoeg om los te blijven staan maar je kan deze bevestigen met silicone op een harde ondergrond zoals een sokkel of tegel.

Extra weetje

Wettelijk gezien moet je huisnummer zichtbaar zijn vanop de openbare weg. Het huisnummer mag op de gevel of op de brievenbus staan of beide.

Op de brievenbus best het huisnummer lijmen in plaats van boren. Dit om de waterdichtheid van de brievenbus te behouden.

Regelmatig krijgen wij de vraag of we huisnummers graveren op de brievenbus. Dit is mogelijk hiervoor maken wij vooraf een prijsofferte

Samenvatting:

Een Belgische blauwsteen pakketbrievenbus is een tijdloze onderhoudsvriendelijke brievenbus deze bij iedere woning past. De post kan er eenvoudig in langs te voorzijde en kan je er gemakkelijk uithalen aan de achterzijde met een sleuteltje.

Aanverwante producten

-