Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

Inspiratie voor uw tegels vind je hier.

Inspiratie voor uw tegels vind je hier.

Inspiratie is het begin van ieder project. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze van uw droomtegel. Een vloer is een essentieel gegeven voor uw stijl van de ruimte. Zowel indoor als exterieur

Hieronder vind u alvast enkele inspirerende ideeën

Keuken:

Tegels in de keuken is van zelfsprekend. Keramische tegels zijn

  • onderhoudsvriendelijk
  • niet poreus
  • kunnen zowel tegen de wand als op de vloer.

bekijk alvast onze portfolio:

Keukenspatmuur

badkamer en toilet:

Tegels zijn perfect in de badkamer te gebruiken.
u kan ze doortrekken in de inloopdouche of over het bad meubel of de bad omkasting. U kan spelen met tegels uit dezelfde serie of spelen me tegels uit verschillende series in dezelfde kleur. Zo is het niet allemaal hetzelfde – wat natuurlijk ook kan- maar toch een mooi geheel.

Vind hier inspiratie voor je badkamer en toilet:

Een niet alledaags toilet

Slaapkamer:

De slaapkamer is de eerste en laatste ruimte die je op een dag zie. In de slaapkamer is het belangrijk rust en geborgenheid te creëren. De vloer helpt u bij het creëren van dit gevoel. Om de vloer visueel te verruimen kan je er voor kiezen om een plint te zetten. Deze zijn in diverse hoogte verkrijgbaar en zijn dezelfde kleur als uw vloertegel zodat u de plinten niet meer moet schilderen. Keramische plinten zijn niet gevoelig

Vindt hier inspiratie.

Woonkamer:

Een plaats waar je heerlijk met het gezin naar televisie kijkt -met een zakje chips of popcorn- of heerlijk zit te eten met familie. Wel zo handig als je vloer gemakkelijk is in onderhoud en niet poreus voor eventuele vlekken.
Een juiste tegels is die onderhoudsvriendelijk is en bij uw stijl hoort is niet eenvoudig te kiezen.
In de woonkamer zijn wandtegels een perfect gegeven om een accentmuur te kiezen.

Vind hier alvast inspiratie.

Terras:

Keramische tegels zijn een goede keuze voor op het terras. Door de productie hebben de keramische tegels van tegenwoordig een antislip laag. Hierdoor zijn ze ideaal voor ook bij vochtig weer te betreden. Deze antislip laag heeft geen invloed op het onderhoudsgemak van de keramische buitentegel. Vele keramische buitentegels hebben een binnen tegel waardoor je binnen naar buiten kan doortrekken en omgekeerd, Hierdoor verruim je visueel de oppervlaktes.

Vind hier alvast wat inspiratie voor je terras:

Heerlijk relaxen onder de overkapping

Heerlijk relaxen op een onderhoudsvriendelijk terras

Buitenleven

Kleurrijk op het terras

Een heerlijke BBQ / zithoek

Poolhouse / zwembad.

Door dat de buitentegels antislip zijn kunnen deze perfect gebruikt worden in een pool house. Van al onze keramische buitentegels zijn er bijhorende keramische boordstenen verkrijgbaar. Zo word het zwembad bij u terras getrokken.
Vind hier alvast wat inspiratie.

Keramische tegels kunnen in iedere ruimte gebruikt worden. Keramische tegels kunnen ook in de gang, op de bureau in de garage,… Hier vind je tal van inspiratie voor andere ruimtes dan hierboven staan vermeld.

Heeft u na het lezen en kijken nog vragen neem gerust contact op. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier.