Wil je een plekje om buiten van de eerste zonnestralen te genieten? Of in de winter een kopje koffie te drinken terwijl de tuin ontdooit? Dan kan je met onze terrastegels een perfect plekje creëren.

Wat is er zaliger dan op het terras ontbijten terwijl je de eerste zonnestralen op je gezicht voelt. Of in de winter een kopje koffie drinken terwijl je tuin en de rest van de wereld langzaam ontdooit. Er is niets zaliger dan dat en met onze terrastegels kan je een perfect plekje creëren. Een plekje om tot rust te komen en te genieten van de buitenlucht en de vogels die fluiten. Wij bij Stone and Deco helpen je graag aan zo’n plek.

Een plek creëren voor het terras is net zo belangrijk als je plek binnen. Als je een terras wilt, moet je je een aantal vragen stellen. Maak ik een verlengstuk van de woonkamer? Welke tegels passen het best bij mijn ideale terras? Wil ik een groot terras of opteer ik voor een kleinere variant? Kortom, een heleboel vragen waar je rekening mee moet houden als er aan denkt om een terras aan te schaffen.

Wil je graag keramische tegels op je terras? Of heb je eerder een voorkeur voor natuursteen? Dat kan allemaal. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan terrastegels. Eén van onze soorten is de Vietnamese hardsteen. Hierbij hebben we een aantal varianten. Zo hebben we de Vietnamese hardsteen Anticato. Dit is een tegel met karakter. Je kan hem vergelijken met de oude kerktegel. Dit komt door dat hij ambachtelijk verouderd is en je er kleurschakeringen in terug vindt. De tegel heeft een warme en doorleefde uitstraling. De Vietnamese hardsteen Anticato kan je perfect combineren met andere natuurlijke materialen en kleuren. Er zijn ook een aantal voordelen aan deze tegel verbonden, namelijk:

  • Deze tegel is ook weinig gevoelig voor verkleuring.
  • Bovendien is de Vietnamese hardsteen Anticato 100% vorstbestendig. Deze kan daardoor ook gemakkelijk verwerkt worden in gestabiliseerd zand.
  • Ook niet onbelangrijk is dat deze tegels makkelijk te onderhouden zijn. Je kan hem het best 1 à 2 keer per jaar voeden met een voedende boenzeep en zo blijft je terrastegel jarenlang in topconditie.

Terrastegels: Vietnamese hardsteen

Maar we hebben niet enkel de Anticato in ons assortiment. Zo hebben we ook nog de Vietnamese hardsteen geschuurd voor oprit en terras. Deze tegels hebben een gezaagde rand die zorgen voor een strakke hedendaagse natuursteentegel. De donkere kleur van het oppervlak is ontstaan door het schuren. De lichte kleurschakeringen geven de tegels op hun beurt een natuurlijke uitstraling. Daarnaast hebben we ook nog de Vietnamese blauwsteen getrommeld voor oprit en terras in ons gamma. Deze tegels zijn kleine tegels van een hoge kwaliteit. De Vietnamese blauwsteen wordt voornamelijk gebruikt voor een padje of op het terras. De kleurschakeringen en de onregelmatige randen zorgen voor een natuurlijke en speelse uitstraling. Net zoals de Anticato zijn ook deze Vietnamese hardstenen makkelijk in onderhoud. Met onze onderhoudsproducten laat je je terras nog meer schitteren.

Vietnamese terrastegels zijn voorbeelden van tegels in natuursteen, maar daarnaast hebben we ook keramische terrastegels zoals de New York Deco Basalt. Deze terrastegel is een imitatie van de Belgische blauwsteen. Het is een ideale tegel voor op tegeldragers, gras, grint of stabilisé. Of wil je liever een lichtere tint? Dat kan met onze Brussel Grey terrastegels. Het verschil met de New York Deco Basalt is dat deze niet zo geschikt is om op het gras te liggen. Voor de rest is het een ideale buitentegels en een pareltje op ieder terras.

Kortom, er is voor elk wat wils. Dus twijfel niet langer en laat niet enkel je huis schitteren, maar ook je terras. Met onze terrastegels creëer je het terras van je dromen. Wij helpen je hier graag mee verder. Dus aarzel zeker niet om ons te contacteren.

actie maart 2024 Keramische terrastegels