Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

Tegels op tegeldragers. vast of tijdelijk.

Terras op tegeldragers

Na de ijsheiligen is de kans op vorst minimaal ideaal dus om te denken aan heerlijke lange avonden op je tegel terras.

Ook mensen deze een dakterras hebben verlangen naar een heerlijk eigen plekje met een nette tegel vloer.

Wat vele niet weten is dat ook als je een dakterras heb of nog volop uw tuin aan het her aanleggen bent zijn er makkelijke manieren om een terras te hebben.

Zo kan je keramische buitentegels van 2 cm dikte eenvoudig leggen op tegeldragers. Zo kan het eventuele overtollige water bij een regenbui eenvoudig onder je tegels weg.

Wanneer tegels op tegel dragers nog een leuk idee is, is bij bijvoorbeeld een tuinfeest. De tent volleggen met tegels op tegeldragers of wanneer de mensen over een zanderige ondergrond moeten lopen om naar het tuinhuis te geraken niet zo gemakkelijk als de vrouwelijke gasten (naald)hakken dragen. 

De tegels liggen los op tegeldragers daarom worden tegeldragers ook vaak gebruikt aan zwembaden, vijver of jacuzzi. Wanneer er dan iets aan het zwembad, vijver, jacuzzi of dergelijke is kan men er door middel van 1 of meerdere tegels te verwijderen eenvoudig kijken en eventueel repareren of vervangen. 


Bij veel oudere huizen ligt er onder het terras betonplaat. Dit deden mensen vroeger omdat dit stevig is voor tegels te leggen. Inderdaad is dit stevig maar te stevig voor water door te laten zo kan het gebeuren dat je terras tegels kapot zijn na een strenge winter. Ook in dit geval kunnen tegeldragers een oplossing bieden.

Tegeldragers zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes.
Let bij het kiezen voor tegeldragers of je voldoende omhoog kan bij de deur of schuifraam. 


Op onze webshop en in onze showroom vind je verschillende tegels deze zonder enige problemen op tegendragers kunnen.

Wil je graag extra informatie. Aarzel niet om ons te contacteren. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier.