Levering

Verzendkosten

Al onze zendingen worden als pakket verzonden, zodat ze in geval van verlies zijn verzekerd.

Er wordt steeds vaker gebruikgemaakt van onze handige retourservice, waardoor het aantal geretourneerde bestellingen aanzienlijk is toegenomen. Daar we te allen tijde een verzekerde verzending en retournering willen aanbieden, zullen we niet overschakelen naar een goedkopere verzending per pakje.

Om een snelle en veilige bezorging te kunnen blijven garanderen, moeten we een bedrag aan verzendkosten à 5 € per pakket in rekening brengen.

Nog meer service voor u! Als u kort na elkaar meerdere bestellingen plaatst, doen wij ons uiterste best om deze tot één pakket te bundelen en aan u te versturen. De voordelen op een rijtje: u betaalt slechts één keer verzendkosten en het is milieuvriendelijk.

Al onze zendingen worden als pakket verzonden, zodat ze in geval van verlies zijn verzekerd.

Gewenste levertermijn

Het verzendklaar maken van het pakket neemt 1 tot 3 werkdagen in beslag. Nadat we de bestelling hebben overgedragen aan de verzendpartner, duurt het normaal gesproken twee tot drie werkdagen voor deze wordt geleverd.

Het is momenteel niet mogelijk het pakket op een door u gewenste datum te laten bezorgen. Wanneer u uw bestelling (bijv. door vakantie) niet zelf in ontvangst kunt nemen, dient u zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen of te annuleren. Let op: dit is alleen mogelijk zolang uw bestelling ons distributiecentrum nog niet heeft verlaten.

Onze contactgegevens vindt u onder Contact.