Ruime keuze aan vloertegels
bij Stone & Deco World uit Desteldonk

Stone & Deco World in Desteldonk is een winkel met een showterrein van meer dan 3000 m². U vindt er een zeer uitgebreid gamma tuindecoratie, beelden, natuurstenen vloertegels, tuinverlichting, enz. U kunt bij Stone & Deco World ook terecht om uw polyester vijver, zwemvijver of zwembad te laten maken. Breng een bezoekje en krijg steeds een persoonlijke en professionele begeleiding.

Tegels online bestellen

‘The world from Stone and Deco’ heeft voor u de meest uitgebreide en kwalitatieve tegels voor binnen en buiten. Stone and Deco World is naast een handelaar in onder andere vloertegels te Desteldonk ook een webshop, waar u een deel van het assortiment online kan bestellen.

Daar kan u online terecht voor:

Contact

Wat is er immers gemakkelijker dan rustig uw keuze te maken en uw bestelling thuis te laten leveren? Toch extra advies nodig? Aarzel niet om Stone & Deco World te contacteren met uw vragen over tegels of een bezoek te brengen aan onze winkel en showterrein nabij Gent.

Het moederbedrijf De Witte is tevens groothandelaar-invoerder, en van een aantal producten zelfs fabrikant. Een groot aantal beelden wordt in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Ook polyester bakken, vijvers, zwemvijvers en zwembaden worden bij hier op maat gemaakt, in de meest uiteenlopende maten en vormen. Deze kunnen ook bij de klant zelf worden uitgevoerd.

Bent u een aannemer of tuinaanlegger? Als professionele klant kan u bij De Witte terecht aan scherpe groothandelsprijzen voor alle producten in ons aanbod.

PARKET TEGELS

KERAMISCHE TEGELS

TERRASTEGELS

BRIEVENBUSSEN

Webshop

Sorteren volgens

Diverse blauwsteen brievenbussen

Blauwsteen tegels getrommeld Formaat 20*20 cm

Nieuw gamma keramische tegels