Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

Natuursteen

Natuurstenen tegels van Stone & Deco World geven uw tuin een eigen uitstraling. Doordat de stenen door de natuur gevormd zijn heeft elke vloer zijn eigen structuur en kleurnuance.

Duurzaam en slijtvast

Natuurstenen vloeren zijn heel duurzaam. De stenen zelf zijn nauwelijks onderhevig aan slijtage en zijn met de juiste producten prima te onderhouden. De tegels komen uit een onuitputtelijke bron en zijn een natuurlijk product. De winning ervan is absoluut niet zo milieubelastend als kunstmatig gefabriceerde terrastegels.

Uiteraard zijn deze natuurstenen terrastegels ook uitermate geschikt voor het aanleggen van opritten. Zij geven uw tuin, terras of oprit een tijdloos karakter dat zowel bij een moderne als een rustieke of meer klassieke woning past.

Terrassen en oprit

Tegels in Vietnamese blauwe hardsteen: deze zeer kwalitatieve vloertegels zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en afwerkingen: antico, gebouchardeerd, geschuurd of getrommeld. Elke soort afwerking heeft zijn eigen charme en geeft uw woning een aparte stijl, van landelijk tot modern of tijdloos. Stone & Deco World levert de natuurstenen tegels te Desteldonk in Vietnamese blauwe hardsteen aan zeer concurrentiële prijzen, dankzij een eigen import.

Deze tegels zijn verkrijgbaar in volgende afmetingen:

  • 20 x 20 cm
  • 30 x 30 cm
  • 40 x 40 cm
  • 50 x 50 cm
  • 60 x 60 cm