Stone and Deco World is dĂ© absolute specialist op gebied van natuursteen tegels voor vloeren en terrassen. 

In onze showroom en op onze webshop vind je een prachtig en ruim assortiment natuursteen tegels in Vietnamese blauwsteen, basalt, graniet en kandla en platines, net als bijpassende boordstenen, muurplinten en zwembadboorden.

Welke natuursteen tegels passen bij jou?

Natuursteen tegels kunnen voor uiteenlopende toepassingen en stijlen gebruikt worden. Iedere soort natuursteen heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen.

Tegels in blauwe hardsteen, graniet of basalt worden binnen gebruikt als vloertegels. Meestal in landelijke interieurs, terwijl de meer strak gezaagde tegels ook in moderne interieurs als blikvanger toegepast worden.

Buiten worden natuursteen tegels veelal gebruikt voor landelijke terrassen en opritten.

Natuursteen vloeren in een landelijk interieur

Landelijke natuursteen vloeren hebben een authentieke uitstraling. Deze uitstraling wordt veelal behaald door natuursteen tegels te verouderen. Het verouderen van natuursteen kan op verschillende manieren. Zo worden sommige tegels machinaal verouderd. Maar er zijn ook soorten die tegel per tegel met de hand verouderd worden.

Door de tegels te verouderen krijgt hij de uitstraling van een echte oude vloer. Veel mensen vinden dit doorleefde karakter mooi omdat het warmte en gezelligheid toevoegt aan het interieur.

Een verouderde vloer sluit ook mooi aan bij typische landelijke woningen uit onze streken.

Natuursteen vloeren zijn niet alleen mooi. Ze bieden ook veel voordelen. Deze vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Kleine krasjes en vlekjes zijn haast niet zichtbaar omdat de vloer er geleefd uitziet. Vaak worden ze zelfs nog mooier naarmate de vloer ouder wordt.

Natuursteen tegels in een modern interieur

Voor natuursteen vloeren in een moderne interieurs gebruik je best tegels met strak gezaagde randen. Ook grotere tegels doen het in een modern interieur zeer goed.

De afwerking van het oppervlak is ook bepalend voor de stijl van je moderne vloer. Natuursteen tegels kunnen bijvoorbeeld geschuurd, gezoet of gepolijst worden geleverd. Dit zijn stuk voor stuk afwerkingen waarbij het karakter van de steen benadrukt wordt.

Doordat moderne vloeren vaak strak en glad afgewerkt zijn, zijn ze gemakkelijk te onderhouden.

Natuursteen tegels voor opritten en terrassen

Buiten worden natuursteen tegels het meest gebruikt voor terrassen, opritten en paden. De verschillende afmetingen zorgen voor elke toepassing voor de juiste sfeer: van landelijk tot zeer modern. De beschikbare dikte tot 2,5 cm maakt deze tegels perfect geschikt voor opritten.

actie maart 2024 Keramische terrastegels