Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

Natuursteen binnen leggen?

Natuursteen binnen leggen

Natuursteen binnen leggen is perfect mogelijk zodat je de tegels van je terras door kan trekken naar je veranda en keuken. Een vriendelijk koppel kwam onze winkel binnen en zochten een natuursteen. De man des huizes wou ook wel natuursteen maar ze wouden de tegel doortrekken tot in hun veranda en keuken.

Hij had van vele mensen in zijn omgeving horen zeggen dat natuursteen enkel voor buiten is en totaal niet aan te raden was voor binnen. Vlekken gaan door de zon en de regen er weer uit. maar binnen regent het niet en wanneer de zon te fel schijnt doet zijn vrouw de gordijnen dicht want anders word het te warm in huis en is er binnen dus ook geen zon. Ze hadden net een nieuw dak laten leggen dus binnen regenen was ook niet voor de eerste jaren.

Ik ging samen met hen rond en bekeken samen naar alle mogelijkheden in natuursteen. De man bleef steeds over de vlekken hinkelen. Ik vertelde hem verhalen van klanten en mijn eigen persoonlijke ervaringen. Maar dit waren volgens hem enkel verkooppraatjes want had hij in andere winkels ook al horen vertellen. Zijn vrouw had haar goesting al gezien. De mooie Vietnamese blauwsteen Antico tegel. En met deze prachtige tegels is natuursteen binnen leggen een mooie oplossing.

We bleven met ons drieën bij de mooie Vietnamese Blauwsteen tegel Antico staan. De man begon weer eens over de vlekken. Ik begon dan maar over ons gamma Lithofin. Een van hun topproducten is Lithofin vlekstop W

Lithofin vlekstop W legt een beschermlaag over de tegel waardoor water en vlekken niet in de tegel kunnen dringen. De vlekken die je eventueel krijgt zijn gemakkelijk te verwijderen.

Na veel wikken en wegen besloten zij het toch te wagen en bestelde de Vietnamese blauwsteen Antico.

Vietnamese Antico is een mooie geschuurde tegel met getrommelde (oneffen) rand. Echt een tegel dat past in een landelijke stijl zo als hun woning en interieur ook was.

Enkele maanden later kwam het koppel samen met hun zoon en schoondochter de winkel binnen. De zoon en schoondochter zochten een strakke blauwsteen. Ze vonden de vloer bij de (schoon)-ouders wel zo makkelijk te onderhouden dat zij ook blauwsteen wouden. Buiten het feit dat wij goede prijzen hebben heeft de service te doorslag gegeven om bij ons binnen te stappen.

U kan op onze webshop alvast de diversiteit in bewerkingen Vietnamese blauwsteen tegels.
Heb je nog vragen aarzel niet ons te contacteren.
Kom langs in onze showroom om de tegels met eigen ogen te bewonderen.