Is je keuken toe aan een nieuwe look? Of droom je al van je ideale keuken voor je nieuwbouwwoning? Met de keuken tegels van Stone and Deco World creëer je de keuken die je altijd al wou.

Je bent aan het verbouwen en je keuken heeft een grondige opknapbeurt nodig? Of je nieuwbouwwoning krijgt vorm maar de keuken moet er nog in geplaatst worden? Een keuken maakt een belangrijk deel uit van je woning. Maaltijden worden er klaargemaakt, gesprekken worden gevoerd… Het is heel belangrijk om op voorhand te weten hoe je je keuken er wil laten uitzien. Wil je een sobere keuken? Of mag er een blikvanger in zitten die je keuken net dat tikkeltje extra heeft? Met onze keuken tegels creëer je de keuken van je dromen. Er zijn dus een heleboel zaken waar je op moet letten of waar je rekening mee moet houden als je gaat voor een keukenrenovatie of een nieuwe keuken.

Als je kiest voor keuken tegels moet je je afvragen waar ze precies komen. Wil je graag tegels voor de keukenvloer? Of wil je graag tegels voor een spatwand? Het kan allemaal, want tegels voor de keuken zijn er in alle stijlen en materialen. Verder moet je nadenken over de look. Wil je een rustieke en landelijke vloer? Of kies je toch liever voor moderne vloertegels? Wat je ook kiest, de vloer in jouw keuken zal een echte blikvanger zijn.

Verschillende soorten keuken tegels

Wil je graag een spatwand in de keuken? Dan kies je best voor tegels die tegen vuil, krassen en hitte kunnen. Zo hebben wij bijvoorbeeld Marokkaanse tegels in ons assortiment. Deze zelliges hebben een vierkante vorm en een oneffen oppervlak. Wij hebben ze ter beschikking in de meest verschillende kleuren (blauw, geel groen…) Ze kunnen zowel gebruikt worden in moderne keukens als in landelijke keukens. Deze Marokkaanse tegels zorgen er voor dat er een echte blikvanger is in je keuken.

Naast de Marokkaanse tegels hebben we ook andere keukentegels in ons assortiment. Zo hebben we ook de Bronx tegels in ons aanbod. Deze keramische wandtegels hebben we in verschillende kleuren ter beschikking (Azur, black, grijs…) Deze tegels hebben een rechthoekige vormen en geven ook dat tikkeltje extra aan je keuken.

Wandtegels maken je keuken dus echt af. Naast de schoonheid beschermen ze je muur tegen vetspatten en andere vlekken. Daarnaast zijn ze ook heel gemakkelijk in onderhoud. Als er spatten op komen tijdens het koken, kan je deze gemakkelijk afwassen. Ze zijn ook hittebestendig, dus gaan niet verkleuren bij de minste temperatuurschommelingen. Met onze onderhoudsproducten laat je je keuken blinken als nooit tevoren.

Ben je ook aan het kijken om een nieuwe vloer te leggen in je keuken? Ook dat hebben we voor jou ter beschikking. Wil je een landelijke look? Of liever die moderne uitstraling? Met onze binnentegels geef je je keuken de vloer van jouw dromen. Ook hier is het belangrijk dat de vloer tegen een stootje kan. Hij moet dus gemakkelijk zijn in onderhoud, krasvrij zijn en eventueel ook vochtbestendig. Alle eigenschappen die een keramische tegel heeft. Als je veel morst tijdens het koken, kan je zelfs opteren om tegels te kiezen met een sliplaag. Deze zorgt ervoor dat de tegel minder glad is en voorkomt dat je uitglijdt.

Kortom, twijfel niet langer voor je keukenrenovatie of nieuwe keuken. Wil je graag een nieuwe keukenvloer? Of kies je liever voor een spatwand? Of wil je een nieuwe keukenvloer en een spatwand als blikvanger in je keuken? Met onze keuken tegels creëer je de keuken van je dromen. Heb je vragen? Aarzel dan niet langer en contacteer ons gerust. Wij helpen je graag verder.

actie maart 2024 Keramische terrastegels