Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

Keramische Imitaties: Waarom zou je ze kiezen?

keramische imitaties

Tegenwoordig heb je zoveel keramische alternatieve voor natuurlijke producten. Door de nieuwste productie technieken zijn deze imitaties wanneer ze zijn geplaatst moeilijk te onderscheiden van de echte.

Keramisch Parket

Ziet er uit als hout. Maar het geeft niet de onderhoudseisen als hout zoals ieder wel kent. Schuren, waxen, poenenen,…
Het geeft wel het warme gevoel dat hout geeft met zijn uitstraling. Ook kan je keramische parket tegels in vochtige ruimtes gebruiken zoals badkamers. Wat niet mogelijk is met alle houtsoorten. Keramische parket is kleurvast en maatvast.
Je hebt tal van soorten tegels net als dat je tal van houtsoorten en kleuren hebt. Sommige tegels zijn heel even van oppervlakte en kleuren andere zijn combinaties van diverse kleuren zodat ze heel oud lijken.

Blauwsteen

Keramisch tegels Imitatie Blauwsteen wanneer het ligt moeilijk van echt te onderscheiden. Bij de imitatie blauwsteen tegels zijn er tegels met waterlijnen. De fossielen deze je ziet in de blauwsteen vind je terug in de imitatie blauwsteen. Dit gebeurt door de nieuwste productie technieken. Hierdoor is geen enkele tegel hetzelfde. Zo lijken de tegels nog meer aan te leunen tegen de echte blauwsteen. Dit is ook het geval bij de keramisch parket en de keramisch imitatie graniet en basalt tegels.

Graniet

Door de sluiting van diverse carriers zijn graniet en basalt heel schaars waardoor prijzen de lucht in vliegen (hoger worden). Om toch de mensen te mogelijkheid te geven te genieten van de mooie uitstraling deze graniet en basalt heeft door hun gelijkmatige kleur en oppervlakte zijn keramische imitatie Graniet en basalt tegels ontworpen en geproduceerd.
Een heel groot voordeel tegenover de echte graniet, basalt, blauwsteen en houtparket kunnen de keramische imitaties eenvoudig afgekuist worden.  Dit komt omdat door dat keramiek tegels worden gebakken en hier door zijn er geen poriën waarin vuil en/of vloeistoffen kunnen inkruipen. 

Wil je met eigen ogen de vele mogelijkheden zien? Aarzel niet om langs te komen in onze showroom.

Heeft u na het lezen nog vragen neem gerust contact op. dit kan eenvoudig via ons contactformulier.