Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

Keramisch zwembadboord rond het zwembad.

Keramische Zwembadboord

Een strakke afwerking met een keramische boordsteen maakt het zwembad helemaal af. Met de zomerse temperaturen op komst is een eigen zwembad een lust in de tuin.

Afwerking in graniet:

Vroeger gebruikte met granieten zwembadranden. De groeven waaruit dit graniet gewonnen werd is sinds enkele jaren gesloten dit om het feit dat het graniet bijna op is.

Wat nu?

Er zijn tegenwoordig perfecte imitaties van graniet in keramische tegels. Een alternatief waar men strakke boordstenen van maken. 

Keramische boordsteen
Keramische boordsteen

Geen graniet alstublieft

Buiten keramische tegels in graniet imitatie kan men boordstenen maken van iedere keramische buitentegel. Hierdoor kan je je terras mooi laten aansluiten aan je zwembad.

Meer weten over keramische terras tegels lees onze blog Keramische terras tegels

Wel zo ideaal voor zwembadrand?

Keramische buitentegels zijn door de nieuwste technieken antislip -niet zo glad als de keramische binnen tegel- ideaal dus aan een zwembad. Keramische zwembadboordstenen hebben dezelfde voordelen als keramisch tegels. Onderhoudsvriendelijk, krasbestendig, vorst en vochtbestendig. ook zijn ze niet gevoelig aan mos aanslag. U moet niet bang zijn voor gloor. Vuil en vlekken kunnen niet indringen in de tegel. Je kan ze gemakkelijk af kuizen met een vochtige doek.

Keramische boordsteen
Keramische boordsteen

Conclusie

Keramisch zwembadboord rond het zwembad met rechte hoek waardoor de strakke uitstraling van het zwembad nog versterkt wordt.

Sommige buitentegels waarvan men zwembadboorden maakt kan je zelfs helemaal doortrekken tot binnen.

Keramische boordstenen zijn net als keramische tegels niet gevoelig aan vuil en vlekken.

Moest je toch vlekken hebben kan je deze gemakkelijk afkuizen.  

Een Keramische boordsteen is kleurvast en vorstbestendig

Heel belangrijk voor zwembadboorden is dat keramische boordstenen vochtbestendig zijn.

Heb je na het lezen van dit bericht nog vragen aarzel niet om ons te contacteren via ons contactformulier of kom langs in onze showroom.