Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

Graag uw huisnummer zichtbaar.

huisnummer graag zichtbaar

Heb jij het ook al gehad dat je post krijgt van andere of dat jij op zoek moet naar jouw eigen post? Misschien is uw huisnummer niet zichtbaar en rijd de postbode en/of koerier zonder het te weten een paar keer voorbij je huis alvorens dit door te hebben.

Het is namelijk zo dat buiten het feit dat de brievenbus moet voldoen aan de postnorm. Zoals de opening van de gleuf, de hoogte van de gleuf en de afstand van de straatkant, Het ook verplicht is dat de huisnummer duidelijk zichtbaar is vanop de straat.

Waar en hoe moet mijn huisnummer plaatsen?

Je huisnummer mag zowel op de gevel staan als op de brievenbus. Je huisnummer op de gevel en op de brievenbus is een aanrader.

Voor je huisnummers zijn er tal van verschillende mogelijkheden. Je kan enkel je huisnummer zichtbaar bevestigen of huisnummer en familienaam bijvoorbeeld op een aluminium plaatje deze je dan lijmt op je brievenbus en/of gevel. Zo plaatje is natuurlijk ook handig met huisnummer, familienaam en de voornamen van de bewoners. Dit maakt het voor de postbode, je familie, vrienden en kennissen gemakkelijk om perfect te zien waar je woont.

Wil je iets anders als andere?

Je kan je plaatje met huisnummer wat personaliseren. Dit kan door een foto te gebruiken als achtergrond. Heb je schrik dat de postbode het toch niet allemaal kan lezen, kan je ervoor kiezen om het plaatje zo groot te maken als je brievenbus. De foto kan van je huisdier, je gezin, je hobby… zijn. Er is maar een brievenbus of plaatje zoals deze van jou.  En mensen inclusief de postbode kunnen in een oogopslag zien waar je woont.

Ik heb een bedrijf/zaak/…

Als je een bedrijf hebt is het superhandig dat je naast je naast je huisnummer ook je logo zichtbaar maakt eventueel in combinatie met je contactgegevens en/of je openingsuren.  

Heb je na het lezen toch nog vragen aarzel niet om ons te contacteren.

Dit kan eenvoudig via ons contactformulier.

Of kom langs in onze showroom.