Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

Hoe plaats ik correct mijn brievenbus?

Hoe plaats ik correct mijn brievenbus_

Het correct plaatsen van een brievenbus is belangrijk onder meer voor het voorkomen van natte post en het ontvangen van post door de postbode.

Voorbereidingen voor het plaatsen van een brievenbus.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geld ook voor het plaatsen van een brievenbus. Voor het plaatsen van een brievenbus moet je een stabiele ondergrond voorzien dit kan zijn een sokkeltje gieten of tegels. Het belangrijkste is dat de brievenbus niet kan wegzakken.

plaatsen blauwsteen brievenbus
plaatsen blauwsteen brievenbus

Ontvangen, uitpakken en plaatsen Blauwsteen brievenbus:

Onze Oosterse blauwsteen brievenbussen worden geleverd in een kist. Voor deze uit te pakken moet u de brievenus recht zetten. De kabels losknippen een kant van de kist is los. Duw de andere naar achter. Hierdoor staat de brievenbus op een houten plaat. Met een steekkar kan je de brievenbus rijden naar de gewenste plek.

Bekijk onze video met de volledige uitleg.

plaatsen gekleurde brievenbus
plaatsen gekleurde brievenbus

Ontvangen en plaatsen van Belgische blauwsteen brievenbus, betonnen brievenbus, gekleurde brievenbussen.

De Belgische blauwsteen, betonnen en onze gekleurde brievenbussen worden geleverd op een pallet. Hierbij moet je de kabels losknippen en de brievenbus -voorzichtig- recht zetten naast de pallet.  Hierna kan je de brievenbus met een duffeltje rijden naar de gewenste plek.

De ALL-IN formule bij brievenbussen uit de exclusieve designcollectie

De brievenbussen uit onze exclusieve designcollectie brievenbus worden geleverd en geplaatst. Het enige wat je moet voorzien is een stabiele ondergrond voor de brievenbus.

U kan onze ALL-IN formule bij al onze brievenbussen bijbestellen voor de prijs van 20 € (bovenop de 40 € transportkost). Wanneer u dit wenst kan u dit melden bij de mededelingen bij uw online bestelling.

Algemene tips:

  • De brievenbus zet je best 2 mm voorover zodat de waterkering deze bovenaan de gleuf is voorzien maximaal zijn werk kan doen. Zo voorkomt u dat er water langs de gleuf kan binnen lopen.
  • Huisnummer moet goed zichtbaar zijn. Dit mag aan de gevel of aan de brievenbus. Op de brievenbus best je huisnummer plakken. Door het boren in de brievenbus kan er water langs de boorgaten komen.
  • De brievenbus moet aan de straatrand staan.

Ben je nieuwgierig geworden naar onze ruime keuze brievenbussen?

Neem een kijkje in onze webshop

of

kom langs in onze showroom

Heb je na het lezen van de blog nog vragen. Aarzel niet om ons te contacteren. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier.