Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

Groener dan aan de overkant

Groener dan aan de overkant

Het mooie weer komt er weer aan. Veel mensen, wij in ieder geval, kijken uit naar de warme dagen. Lekker relaxen op ons eigen terras, kijkend naar onze kinderen die hollen in het gras. Wij hebben door dat onze grond niet helemaal goed is voor graszoden en wij, zowel ik als mijn vriend, geen groene vingers hebben en ons gras meer mos was dan gras. En gras ook zoveel handelingen vraagt vooraleer het goed groeit en wanneer het goed groeit ook nog eens iedere week afgereden moet worden wat in onze toch wel drukke agenda moet passen. Hebben wij gekozen voor kunstgras.
Altijd groen en het vraagt geen onderhoud. Ideaal dus in onze drukke werk privé agenda. Zo hebben wij meer tijd over voor onze familie en vrienden.

Tegenwoordig heb je zoveel verschillende soorten kunstgras. Het grootste verschil zit in de kleur, lengte van de sprieten en in de hoeveelheid sprieten per m².
Prijs is naargelang de bovenstaande feiten. Natuurlijk de prijs van het kunstgras afhankelijk van de bekendheid van het merk. Door de vele diversiteit is merk niet zo belangrijk wel de garanties. Zo heb je bij ons op ons kunstgras 10 jaar garantie op de kleur. Een groot voordeel van het kunstgras in ons assortiment is wanneer u in de zomer uw zwembad in het gras zet en na de zomer deze opruimt, de platgedrukte sprietjes er binnen te kortste tijd weer vier recht op staan. Dit door de warmte.
 
Het kunstgras is verkrijgbaar in breedtes van 2 en 4 meter.
 
Kleine tip:
Wanneer jou tuin 6 meter breed is. Raden wij je aan om 3 rijen van 2 meter te nemen dit om het feit dat de 4 meter en 2 meter een kleurverschil kunnen hebben door het verschillende kleurbad tijdens de productie.

Wil je het met eigen ogen zien en ervaren? Kom langs in onze showtuin.

Heeft u extra vragen aarzel niet om ons te contacteren. Dit gaat gemakkelijk via ons contactformulier.