Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

Privacy tijdens het buitenleven

Het mooie weer komt er aan. Heerlijk weer om gezellig met familie en/of vrienden in de tuin te zitten en een BBQ te plannen.
Wat Privacy tijdens het buitenleven zal dan leuk zijn. Je zou toch niet willen dat je buren of mensen die over straat lopen steeds alles kunnen zien en volgen wat jullie uitteken. Een steenkorf kan zorgen voor extra privacy maar tegelijk dienen als windscherm.  Het houd niet alle wind tegen maar toch te meerderheid ervan.

De inhoud ervan is naar eigensmaak. Heb je liever keien of toch liever grind. Beide zijn mogelijk. Sommige mensen doen er boomschors in wat zeker mooi is maar dit moet je geregeld bijvullen omdat boomschors vergaat.
Ook schelpjes of glas zijn mooie alternatief wanneer u liever geen stenen wilt. De keuze is eindeloos.

Het mooie aan steenkorven is dat het maatwerk is. Je kan er voor kiezen om 2 meter hoog te gaan zodat u helemaal geen last hebt van pottenkijkers. Maar je kan evengoed kiezen voor 50 cm hoogte zodat het echt een tussenschot is. Ook de lengte is naargelang u nodig hebt. Is het enkel voor bijvoorbeeld vuilbakken weg te steken is 1 meter misschien al meer dan genoeg maar wanneer je heel de tuin wil omheinen is misschien 5 meter nodig.

Te hoogte en lengte zijn 5 cm in te hoogte en 5 cm in de lengte. Dit zijn de openingen van de rooster deze gebruikt word. Wanneer je kiest voor grind, schelpjes,… deze kleiner zijn dan 5 cm. Geen schrik hiervoor word er aan de binnenzijde van de korf fijne kippengaas bevestigd.
 
Wanneer je vind dat zo een hele omheining steenkorf wat eentonig is kan er door kiezen om een houten schutting tussen de steenkorven te nemen. Wat een ander idee is, is in hoogtes variëren. Een stukje van 0.60 m gevolgd door een stukje 0.80 m daarna 1 m en terug zakken naar 0.80 m.
 
Je ziet dat steenkorven in ieder exterieur past naar gelang je keuzes. Privacy tijdens het buitenleven is voor iedereen.
 
Kom eens lang in onze showtuin waar je een grote keuze keien en grind kan bewonderen en ook onze vaste steenkorf kan zien. Wij leggen je graag uit hoe eenvoudig het is deze zelf te monteren. Wanneer je het niet ziet zitten de steenkorf zelf te monteren sturen wij u met plezier door naar een van onze vakmensen. 

Heb je na het lezen nog vragen contacteer ons via het contactformulier.