Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

De vloer: het leven zoals het is.

Vloer het leven zoals het is

Vakantie is weeral voorbij. Iedereen gaat weer werken of naar school ook de hobby’s komen weer in de agenda te staan. Door al het gehaast is een vlek op de vloer vlug gemaakt. Wat moet je doen?

Wanneer de gewone gang van zaken weer op gang komt na weken thuis te zijn.

Nu iedereen het weer druk krijgt met werk en school is het aangenaam om de wekelijkse kuis eenvoudig en tegelijk efficiënt te laten verlopen.

Het huis word weer terug een thuis om te eten en te slapen. Overdag is er minder beweging. Door dat iedereen het weer drukker krijgt met het dagelijkse leven met werk, school en  hobby’s, deze in de vakantie maanden vaak stil liggen. Na een drukke en lange werkdag is het leuk om s’avonds niet meer teveel moeten doen. Ook in het weekend zijn we liever bezig met qwality time met familie of vrienden dan met het huishouden zoals de vloer te kuizen.
door dat iedereen wat gehaast is in de week om op tijd op werk/school,  op de voetbal, zwemles, muziekschool, tekenles, dansles, … is een ongelukje vlug gebeurt. Een glas laten omvallen, stuk koek op de grond die je kapot trapt, binnen komen met vuile schoenen. Ook de huisdieren kunnen een ongelukje hebben in huis.

Een gemakkelijke onder te houden vloer is dan zeker een lust.

Keramische tegels zijn daarvoor zeker een goede keuze. Door het feit dat deze gebakken zijn kunnen vlekken er niet indringen. Wanneer u toch vlekken hebt of de vloer extra wil onderhouden heeft  lithofin tal van goede producten.

Verkies je natuursteen voor uw vloer dan is een goede beschermlaag aangeraden. Door deze bescherming kan water of vuil niet in de steen dringen. Wanneer je natuursteen buiten legt word deze gereinigd door de regen en de zon.

Een aanrader is Lithofin Vlekstop.

Ook voor het wekelijkse onderhoud heeft lithofin tal van goede producten.

Bij vragen aarzel niet ons te contacteren. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier