Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

Creëer een Retro paradijs met Keramische vloeren en wandtegels

Retro het oude nieuwe 

Ben jij ook helemaal weg van retro, ook wel vintage genoemd? Dan mag een retro vloer of een wand in retrostijl niet ontbreken in jouw huis of omgeving. De keramische variant van de ouderwetse cementtegels is echt een trend geworden.

Waarom zou je kiezen voor keramische tegels in plaats van cementtegels?

Heel eenvoudig. Keramische tegels zijn niet poreus, in tegenstelling tot cementtegels. Hierdoor hoef je niet extra schoon te maken en kun je er langer zorgeloos van genieten.

Is retro wel iets voor mijn stijl en interieur?

Retro staat gelijk aan uniek en speels, wat perfect tot zijn recht kan komen in veel interieurs. Een retro wand is een echte eyecatcher in je huis. Door de diverse motieven kun je vele kanten op en past het bij elk interieur, dus ook bij jou thuis.

Zijn retro tegels niet te druk?

Er zijn retro tegels met drukke motieven, maar er is ook een ruime keuze aan tegels met een rustig motief. Bovendien hoef je niet je hele huis vol te leggen met retro tegels. Een muur in het toilet of de keuken zorgt al voor een speels geheel. Wat dacht je van twee rijen tegels op de vloer voor het werkblad in de keuken of een klein gedeelte in de badkamer? Dit geeft meteen een retro uitstraling aan het geheel.

Zijn retro tegels combineerbaar?

Vanwege de diversiteit van retro tegels zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos. Je kunt ze combineren met imitatie natuursteen, houtlook tegels of met neutrale keramische tegels.

Kunnen retro tegels ook buiten gebruikt worden?

Er zijn tal van retro tegels die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Sommige mensen maken zich zorgen over de dikte, maar zelfs dunne keramische retro tegels van slechts 1 cm kunnen probleemloos buiten geplaatst worden, mits ze correct worden geïnstalleerd.

Samenvatting: Retro tegels, ook wel vintagetegels genoemd, passen door hun diversiteit in elk interieur. Ze kunnen een prachtige blikvanger zijn, zowel binnen als buiten je huis.

Ben je na het lezen nieuwsgierig geworden?

Kom langs in onze showroom of neem alvast een kijkje in onze webshop

Heb je vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier