Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

Brievenbus in Belgische blauwsteen

Brievenbus in Belgische Blauwsteen

Door de duurdere transportkosten vanuit Azië zijn wij dit jaar begonnen met onze reeds bestaande productie van de Blauwsteen brievenbus in Belgische blauwsteen uit te breiden.

Onze Belgische blauwsteen brievenbussen zijn 100% Belgisch.
Dit om het feit dat zowel de steen als de productie in België gebeurt. Ook de onderdelen zoals het deurtje en dergelijke komen allen uit België. Een blauwsteen wordt ook wel arduin genoemd.

Waarom kiezen voor een brievenbus in Belgische blauwsteen?

Onderhoud:

Een Belgische blauwsteen brievenbus vraagt geen onderhoud. Blauwsteen is een natuursteen. De naam zegt het zelf, de natuur reinigt de blauwsteen.

Wanneer er eventueel plekken op de brievenbus zijn door vallende bladeren worden deze verwijderd door de regen en de zon.

Wil je toch je brievenbus een bescherming geven kan je dit doen door een protector – zoals de protector van lithofin – over de blauwsteen brievenbus te doen. Deze zorgt voor een kleurloze beschermlaag. Voor een optimale bescherming doe je dit best minstens jaarlijks tot meerdere malen per jaar.

Plaatsen:

Het plaatsen van een Belgische blauwsteen brievenbus doe je best op een vlakke ondergrond. Dit mag aarde zijn maar ook een tegel of je kan een sokkel gieten van beton.
De brievenbus is zwaar genoeg om los te blijven staan maar je kan deze bevestigen met silicone op een harde ondergrond zoals een sokkel of tegel.

Mogelijkheden:

Belgische blauwsteen brievenbus voor brieven enkel gleuf

Brievenbus voor kleien pakketjes

brievenbussen voor grotere pakketjes

Samenvatting:

Een blauwsteen brievenbussen is een tijdloze onderhoudsvriendelijke brievenbus deze bij iedere woning past. De post kan er eenvoudig in langs te voorzijde en kan je er gemakkelijk uithalen aan de achterzijde met een sleuteltje.

U vind tal van modellen brievenbussen in onze showroom.

Of U vind diverse modellen in onze webshop:

Heeft u na het lezen nog vragen neem gerust contact op. dit kan eenvoudig via ons contactformulier.