Kwaliteitsvolle natuur- en keramische tegels - brievenbussen & toebehoren

Blauwsteen brievenbus

Op heel veel plaatsen zie je een blauwsteen brievenbus. Dit omdat blauwsteen brievenbussen onderhoudsvriendelijk zijn. Eigenlijk kan je zelfs zeggen dat ze onderhoudsvrij zijn.

Hoe zo kiezen voor een blauwsteen brievenbus?

Blauwsteen is een steen dat door de natuur is gevormd. De natuur onderhoudt de blauwsteen. Om preciezer te zijn: de zon en de regen. Eventuele vlekken zullen door de zon en de regen worden verwijderd.

Mag ik iets doen om mijn blauwsteen brievenbus te onderhouden?

Doorheen de jaren hebben wij diverse producten van diverse merken gebruikt en uitvoerig getest. De meest doeltreffende is toch wel de Lithofin vuiloplosser. Een ander goed product is Lithofin onderhoudsproduct speciaal voor blauwsteen.

Ik woon in een dicht beboste omgeving wat doe ik best om mijn brievenbus te beschermen?

Wanneer je merkt dat je brievenbus vlug vuil wordt, kan je ervoor kiezen om er een protector op de brievenbus te zetten. Een protector zorgt voor een beschermlaag waardoor vuil niet in de blauwsteen dringt. Vuil is daardoor gemakkelijk af te kuisen met enkel water.

Past een blauwsteen brievenbus wel bij mijn woning?

Door de diversiteit van model blauwsteen brievenbussen, is er zeker en vast een blauwsteen brievenbus die perfect bij jou woning past. Of je woning nu klassiek is of modern. Of je in een landelijke hoeve woont of meer een pastorij woning. Er zijn diverse modellen die een parel zijn in jouw voortuin.

Ik heb het online shoppen ontdekt maar de aankopen passen niet in een brievenbusgleuf. Wat nu?

Door de groei van webshops en de daardoor opkomst van online bestellen en thuis te laten leveren, is ook te vraag naar pakketbrievenbussen gegroeid. Ook wij als producent van enkele blauwsteen brievenbussen hebben de vraag naar pakketbrievenbussen niet naast ons neergelegd. Daardoor hebben wij diverse pakketbrievenbussen in ons ruim assortiment. 

Heb je na het lezen van dit bericht nog vragen aarzel niet om ons te contacteren via ons contactformulier of kom langs in onze showroom.